Camorra World & de machtige Grote Raad

De Napolitaanse onderwereld staat ook wel bekend als de Camorra. De criminele activiteiten bestaan allang niet meer alleen uit drankhandel en illegale gokpraktijken. Tegenwoordig is de Camorra wereldwijd actief in onder andere drugs, diefstal, de zakenwereld, witwassen van geld en vastgoed. De vriendelijke jongen rechts is de voorzitter van de Grote Raad. De Grote Raad is het bestuursorgaan van Camorra World en is op zoek naar nieuwe leden om het netwerk wereldwijd te versterken. Jij kan daarbij helpen!

Ontwikkel je eigen top crimineel!

Camorra World is een gratis, op tekst gebaseerd, strategisch multiplayer spel. Geen gruwelijke 3D animaties, maar wel sluwe plannen en zeer uitgebreid. Je moet uiteindelijk een weg naar de top vinden terwijl duizenden anderen hetzelfde proberen. Daarvoor is natuurlijk oefening nodig!

Misdaden doen voor je eerste echte centen

Je begint met een klein bedrag cash geld. Je zult opdrachten moeten doen om wat extra te verdienen, zodat je met dat geld weer nieuwe items kunt kopen of kunt investeren! Het begin is altijd lastig, maar hoe meer je oefent hoe beter het gaat. Ook komen er steeds meer mogelijkheden tot je beschikking!

Grand Theft Auto

Nadat je de basisvaardigheden onder de knie hebt, kun je beginnen aan het opzetten van wat eigen zaakjes. Het stelen van auto's is lucratieve business, maar daarvoor moet je wel aan een aantal eisen voldoen. De door jou gestolen auto's kun je verkopen, gebruiken om streetraces te doen, tunen of laten persen tot ammo clips.

Wietkwekerijen & Cokefabrieken

Verder kun je, mits je een villa hebt, je eigen wietkwekerij opzetten. Daarbij is jouw aandacht vaak vereist, maar de winsten zijn ook niet mis!

Ook kun je tegen betaling een cokefabriek opzetten en andere spelers voor jou laten werken als runners. Je zult je runners in de gaten moeten houden en je moet ze voorzien van verse cocaine. Je macht neemt toe!

Verover de dynamische wereld van Camorra

Het strijdveld van Camorra World bestaat uit 14 landen, waaronder bijvoorbeeld Nederland, Colombia, Japan en de Verenigde Staten. Met genoeg ervaring, kun je een eigen kavel kopen. Hier kun je vervolgens vastgoed ontwikkelen en anderen onder je nemen. Je kunt een netwerk beginnen, een eigen logo ontwerpen en op die manier de macht proberen te verkrijgen over een land! Hierbij zijn liquidaties, bomaanslagen en afpersing vanzelfsprekend!

Er is natuurlijk nog meer!

De besproken onderdelen geven in grote lijnen een beeld van de mogelijkheden in Camorra World. We willen niet meer van jouw kostbare tijd in beslag nemen. Deze tijd kan je beter besteden door je aan te melden en vervolgens de strijd aan te gaan met de duizenden die je voor gingen!
Klik hier om meteen een account aan te maken!