Help

Woordenboek

Het concept Camorra World

Camorra WorldCamorra World is een op tekst gebaseerd, strategisch multiplayer spel voor een onbeperkt aantal spelers. De spelers werken zichzelf omhoog middels tientallen activiteiten, om zodoende het uiteindelijke doel te bereiken: Het opzetten van het machtigste criminele netwerk in Camorra World. Camorra World is officieel gelanceerd op 1 maart 2006.

Aspecten zoals zelfstandig opdrachten uitvoeren, samenwerken, managen & coachen, handelen, schematisch te werk gaan en communiceren vormen de basis van het concept. Verder komen onder meer rijlessen aan bod, kunnen spelers gokken, een eigen homepage maken en door gebruik van informatie een eigen strategie bepalen.

Leden kunnen onderling contact onderhouden door middel van een forum en een email systeem en hebben de mogelijkheid een eigen vriendenkring te creƫren.

Camorra World is als pilot begonnen. Het aangaan van een strijd tegen naar schatting +/- 100 andere online games was hierbij de drijfveer. Na korte tijd bleek al dat Camorra World de potentie had om uit te groeien tot een van de succesvolste games op het Nederlandse Internet en de ontwikkeling is daarom ook doorgezet.

Nog steeds wordt gewerkt aan het ultieme doel: Van Camorra World de meest bezochte internet game in zijn genre van Nederland te maken.