Help

Wat moet ik doen? QuickStart - klik hier!
 Uitleg over het doel & het maken van een snelle start
 
Het Huishoudelijk Reglement
 Gedraag je als een crimineel met klasse
 
HelpTicket openen - Jouw HelpTickets
 Direct contact met de Crew voor speciale vragen
 
Algemene Voorwaarden & Meer informatie
 Informatie over andere dingen dan het spel zelf
 
Woordenboek

De makers van Camorra World

Het concept Camorra World is bedacht en uitgewerkt door IQ Innovations B.V.. De koers van Camorra World wordt uitgestippeld door IQ Innovations B.V. met het doel Camorra World de nummer 1 'maffia-game' op het Nederlandse internet te maken.

7

IQ Innovations B.V. verzorgt de hosting van Camorra World en werkt continue aan de ontwikkeling.

Camorra World Crew

Camorra WorldCamorra World wordt beheerd, onderhouden en ontwikkeld door IQ Innovations B.V. en vrijwillige administrators. Samen vormen deze 'De Crew' en zijn actief onder het netwerk Grote-Raad in Camorra World. Op drukke dagen worden er meer dan 100 HelpTickets beantwoord door de Crew. Soms stelt iemand een vraag in de categorie of we uit verveling maar mensen waarschuwingen geven... Het doel van de Crew is iedereen zo snel mogelijk en gelijk behandelen. Je begeeft je in een wereld vol criminelen dus we zullen niet altijd lachen, maar behandel ons met respect en wij behandelen jou met respect.

VIP Leden

Alle donateurs bedankt!De financiering van zowel systemen, dataverkeer, onderhoud en ontwikkeling wordt mede mogelijk gemaakt door donaties van de leden.

Leden hebben de mogelijkheid te doneren in de VIP Shop en ontvangen voor hun donatie een VIP Ster. Zonder de VIP leden zou het niet mogelijk zijn Camorra World online te houden. Bedankt daarvoor!