Help

Wat moet ik doen? QuickStart - klik hier!
 Uitleg over het doel & het maken van een snelle start
 
Het Huishoudelijk Reglement
 Gedraag je als een crimineel met klasse
 
HelpTicket openen - Jouw HelpTickets
 Direct contact met de Crew voor speciale vragen
 
Algemene Voorwaarden & Meer informatie
 Informatie over andere dingen dan het spel zelf
 
Woordenboek

De Camorra World Servers

De Camorra World ServersWe willen alle donateurs, met name de VIP Criminelen, bedanken voor alle donaties! Mede dankzij jullie beschikt Camorra World nu over een zeer uitgebreide server-setup met genoeg capaciteit om een sterke groei zonder problemen te maken! Deze pagina geeft je een beeld van de server setup en de status van de servers. De status wordt iedere 5 minuten geupdate.

dataworld.camorraworld.nl

dataworld.camorraworld.nl

Stel je een archiefkast voor met onder meer 25.000 klantenbestanden (250 eigenschappen per klant), een paar miljoen enveloppen en miljoenen Post-It briefjes. Dit apparaat vindt het Post-It briefje, zoekt de bijbehorende envelop en legt hem in het postvakje van de juiste klant. 40x per seconde, 24/7! De kluis van de Camorra, met daarin alles en iedereen. Alleen bereikbaar door z'n kleine broertjes en een aantal adressen in Napels. Onthoudt alles dubbel en consumeert ook dubbel, dus hij draait vrolijk verder bij calamiteiten. Voor de zekerheid maakt hij 2x per dag een backupje van zichzelf en geeft dat aan een handlanger.

www.camorraworld.nl

www.camorraworld.nl

Het is logisch dat je op dit apparaat 'binnenkomt' wanneer je aan Camorra World gaat beginnen. Maar let op, zou het ooit gebeuren dat hij out op de bank ligt, probeer dan zijn tweelingbroertje te bereiken op www2.camorraworld.nl! Veel verschillen ze niet van elkaar, deze heeft de mazzel gehad net als de kluis alles dubbel uitgevoerd mee gekregen te hebben. Dus inderdaad 4 benen, 4 armen, 2 hoofden, etc. Hierdoor is het waarschijnlijker dat zijn tweelingbroertje af en toe out op de bank ligt. Hij verstuurt trouwens als enige van het hele stel alle uitgaande emails rond.

www2.camorraworld.nl

www2.camorraworld.nl

Samen sta je sterk. Velen handen maken licht werk. Mijn misvormde tweelingbroer had wat moeite al zijn ledematen te controleren, dus heb ik mijn coffeeshop maar verkocht en nu help ik hem. Samen zijn we goed voor het berekenen en laten zien van miljoenen internet pagina's per dag. Het Nederlandse volk entertainen, zeggen ze van boven altijd. Waar het allemaal goed voor is mag Joost weten, maar als er een schaap over de dam is volgen er altijd weer meer... Desondanks sturen wij die data (meer dan 1.000 GB per maand) wel door.

static.camorraworld.nl

static.camorraworld.nl

De static server biedt jou alle statische content, zoals afbeeldingen en layout bestanden. Statische content is er, verandert niet en hoeft alleen aan jou gegeven te worden. Hij is de oudste van het stel, beetje stijf, beetje vergeetachtig. Daarom is hij prima geschikt voor de job. Dankzij de nieuwe Camorra World Engine wordt het voor jou mogelijk statische content van je eigen PC te laden, waardoor deze jongen het een stuk rustiger krijgt. Bovendien gaat het laden van de pagina's aanzienlijk sneller. De tweeling doet altijd wel interessant over data hoeveelheden, maar daar ben ik grotendeels verantwoordelijk voor.

playground.camorraworld.nl

playground.camorraworld.nl

Playground host de speeltuin van Camorra World. Hier draait onder andere de Multiplayer Poker, de IRC server voor de echte ouwehoer en wat andere kleine applicaties. Ook wordt hier af en toe gewerkt aan de ontwikkeling van Camorra World, zodat daar geen last van ondervonden wordt door de tweeling. In de toekomst zullen hier waarschijnlijk nieuwe toepassing op gelanceerd worden die gelinkt staan aan Camorra World. Omdat het de ontwikkel server is, kan het vaak voorkomen dat Playground even niet bereikbaar is, zonder dat daar melding van gedaan is. Bij deze alvast zijn excuses.