Help

Woordenboek

QuickStart - Camorra World in een notendop

 • De Wereld - samengevat in Het Intranet
  Op Het Intranet vind je overzichten van alles wat in de totaal 38 landen te vinden is. Binnen deze landen verrichten jij en de andere criminelen gezonde criminele praktijken. Als gevorderde crimineel kun je reizen, handelen en vastgoed kopen in deze landen. De Netwerken maken vaak de dienst uit in een bepaald land.
 • Rang - jouw status op de criminele ladder
  Iedere crimineel heeft een eigen rang, een meetbare status. Op de hoofdpagina van je Dashboard zie je je eigen positie in Het Klassement en op de subpagina Gegevens je huidige rang & homepage.
 • Geld - het maakt hier wel gelukkig
  Kleingeld verdien je bijvoorbeeld met Junky Management, door een Overval te plegen of Stekkies te Steken. Zorg dat je geld altijd op de Bank staat, je ontvangt daarover rente en bonussen. Investeer je geld slim, kijk daarvoor onder de kop Business op Het Intranet. Voor groot geld probeer je zo snel mogelijk Grand Theft Auto onder de knie te krijgen of een Wietplantage op te zetten! Je kunt dan beginnen met het aanschaffen van goederen uit De Shop of van CBay.
 • Partners & Netwerken - samen sta je sterk
  Met je Partners in Crime kan je onder andere Duo Jobs doen en zul je minder snel de rol van zwakke prooi vervullen. Jouw Referals zijn criminelen die jij aangemeld hebt bij Camorra World en verdienen voor jou wanneer ze actief genoeg zijn geweest een VIP Ster. Wanneer je lid bent van een Netwerk geniet je van vele voordelen.
 • De Community - eindeloos vermaak!
  Tussen je criminele praktijken door kun je conversaties voeren op Het Forum, geheel in stijl Multiplayer Poker of wat andere games spelen. Criminelen die niet welkom zijn in de community verschijnen op De Nerdlist, waar je ze een trap kan geven totdat ze voor goed verdwenen zijn... Trek daaruit je les en toon respect aan de hogere criminelen!